Wat zijn de mogelijkheden van permanent make-up.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen hairstrokes

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan met permanent make-up volledig gecorrigeerd worden d.m.v. de Powder of Ombre techniek, zodat een egale en gelijkmatige mooi zachte wenkbrauwlijn ontstaat.

Uw wenkbrauw kan ook haartje voor haartje worden opgebouwd d.m.v. de Hairstroke techniek

. Eventuele littekens kunnen eveneens worden gecamoufleerd.

Eyeliners

Permanent make-up laat Uw ogen altijd spreken.

Bij eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag, zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.

Maar een zeer uitgesproken brede eyeliner, een eyeliner met een kleur of een schaduweyeliner behoort ook tot de mogelijkheden. Altijd mooie ogen, ook bij een traantje. En voor lenzendraagsters is permanent make-up een uitkomst.

Lippen

Bij Full Lips worden de hele lippen ingekleurd. Het is ideaal voor lippen met weinig kleur, en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben. U heeft dan geen tot weinig lipstick meer nodig. Of U doet een beetje gloss erover.

Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen, is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Het is ook mogelijk om een lipliner aan te brengen, al dan niet uitgeschaduwd, zodat deze minder opvallend als lijntje is.