to”>

Mag ik me even voorstellen, ik ben Gaby Stapper en ik ben Permanent make-up specialiste, Laserspecialiste en schoonheidsspecialiste in Roermond.

Met name ben ik gespecialiseerd in Permanent make-up. Dit is echt mijn passie. Het is alweer 23 jaar geleden dat ik de basisopleiding hiervoor heb gedaan, en sindsdien volg ik regelmatig specialisatiecursussen en ik beheers dan ook de nieuwste technieken om U te voorzien van hoge kwaliteit Permanent make-up.

Ook ben ik sinds December 2019 gecertificeerd Yag-Laser specialiste. Dus als u bijvoorbeeld een tatoeage heeft waar u toch niet zo blij meer mee bent, of uw permanent make up die u misschien al jaren geleden ergens anders heeft laten zetten en die ook niet mooi meer is, kan dit vaak ook weg gelaserd worden.

Het verwijderen van pigmentvlekken behoort ook tot de mogelijkheden met de Yag Laser!

Mijn missie is het mooiste uit de mens te halen!  Tijdens de behandeling moet de klant zich zoveel mogelijk ontspannen voelen, en ik doe mijn best om er voor te zorgen dat U zich prettig en vertrouwd voelt, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Ook geef ik af en toe zelf ook trainingen aan collega permanent make-up specialisten om mijn kennis te kunnen delen. Ik werk uitsluitend met apparatuur en pigmenten van de hoogste kwaliteit om zo tot de mooiste en meest veilige resultaten te komen. Uiteraard is mijn salon GGD goedgekeurd.

to”>

U bent van harte welkom in mijn salon voor diverse behandelingen of voor een informatief gesprek.

Kinderen zijn om begrijpelijke redenen niet welkom in de salon tijdens de behandeling.

20170831_095547